Trabzonspor-Beşiktaş maçı ertelendi

Spor Toto Süper Lig'de zirveyi yakından ilgilendiren ve bu akşam 20.00'de oynanması gereken Trabzonspor-Beşiktaş derbisi, yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi.

Trabzonspor-Beşiktaş maçı ertelendi
Trabzonspor-Beşiktaş maçı ertelendi Admin
Advert

Zorlu maç öncesinde Federasyon temsilcileri ve hakemler stadın içerisinden ve çevresinden fotoğraflar çekip Federasyon'a gönderirken, Türkiye Futol Federasyonu, Trabzonspor - Beşiktaş maçının erteleme kararını ise maçın hakemi Bülent Yıldırım'a bırakmıştı. Bülent Yıldırım maç hakkındaki kararını vererek saha zeminin futbol oynamaya uygun olmadığı gerekçesiyle karşılaşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Sabah saatlerinden beri kar yağıyor

Trabzon'da sabah saatlerinden bu yana yağan kar, Avni Aker Stadyumu'nun beyaza bürünmesine neden oldu. Zemin üzerinde yaklaşık 10-15 cm yükseliğinde kar birikti. Bunun yanı sıra yoğun hava muhalefeti, uçak seferlerini de vurdu. İstanbul'dan Trabzon'a hareket edecek tüm seferler iptal edildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi internet sitesinde de, maç saati için Trabzon'da 0 ilâ 1 derece hava sıcaklığı ve öğle saatlerinden akşam geç saatlere kadar yoğun kar yağışı uyarısı yapıldı.

Tüm bu unsurlar bir araya gelince, erteleme kararı alması kaçınılmaz oldu.

 

 

Trabzonspor Beşiktaş Yoğun kar yağışı Erteleme
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg