Bosingwa ve Güray için imza töreni

Alacaklarından dolayı serbest kalan Jose Bosingwa ve devre arası transfer döneminde Akhisar Belediyespor'dan transfer edilen Güray Vural için imza töreni düzenlendi.

Bosingwa ve Güray için imza töreni
Bosingwa ve Güray için imza töreni Admin
Advert

Trabzonspor'da ara transfer döneminde kendisiyle anlaşılan iki futbolcu için imza töreni düzenlendi.

Ara transferde adı uzun süredir sıkça anılan sol kanat oyuncusu Güray Vural ve alacaklarından dolayı serbest kalan futbolcuların ilki olan ve kendisiyle tekrar anlaşmaya varılan Jose Bosingwa düzenlenen törenle sözleşme imzaladı.

"Zaten hiç ayrılmamıştım"

Jose Bosingwa, kendisiyle tekrar sözleşme imzalanmasıyla ilgili emeği geçen yönetim başta olmak üzere herkese teşekkür ederek "Ne kalben ne de zihnen zaten buradan hiç ayrılmamıştım. Kendimi yuvama dönmüş gibi hissediyorum." dedi.

"Pazartesi oynanacak maçta sahaya çıkabilecek misin?" sorusuna Bosingwa "Bildiğiniz gibi uzun bir sakatlık döneminden geçtim. Maç eksiğim var ve henüz hazır değilim. Hemen hazırlıklara başlayacağım ama pazartesi çok erken. En kısa zamanda hazır olacağım ve hocamız görev verirse elimden gelenin en iyisini yapacağım. "dedi.

Sorulan başka bir soruya verdiği cevapta taraftarın geri dönmesinde ne kadar etkili olduğunun çok aşikar olduğunu söyleyen Bosingwa, taraftarın sadece kendisini değil bütün takımı hep desteklediğini ve yalnız bırakmadığını söyledi.

Takımdan ayrıldıktan sonra kısa sürede tekrar geri dönmesinin kulüp tarihinde bir ilk olduğu ve bu konuda ne düşündüğü sorulan Jose Bosingwa "Böyle bir şeyin ilk olduğundan şimdi haberim oldu. Buradaki iyi niyetli ve profesyonel çalışmamdan memnun kalınmış olmalı ki tekrar bir araya geldik." şeklinde cevap verdi.

Güray "Hem mutlu hem de guruluyum"

İmza töreninde Güray Vural da şöyle konuştu:  “Kendi adıma çok mutluyum. Trabzonspor gibi büyük camiaya geldiğim için hem mutluyum hem de gururluyum. Burada eski takımımda gösterdiğim performansımdan daha iyisini inşallah gösteririm. İnşallah taraftara mücadelemle kendimi en iyi şekilde sevdiririm. Ben elimden gelenin en iyisini yapacağım. İnşallah takım olarak da Trabzonspor’u layık olduğu yere getireceğiz.” 

 

Trabzonspor Bosingwa Güray Vural İmza Töreni
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg