Trabzonsuz Avrupa olmaz

Bordo-Mavili oyuncular Avrupa için Başakşehir maçını hedef yaptı…

Trabzonsuz Avrupa olmaz
Trabzonsuz Avrupa olmaz Admin
Advert

Trabzonspor’da futbolcular Avrupa hedefine kilitlendi... Bu sezon ligin ilk bölümünde yaşanan şanssızlıklar bordo-mavilileri Avrupa kulvarından uzaklaştırsa da son 4 maçta alınan 3 galibiyet futbolcuların heyecanını geri getirdi. Ligin son 7 haftasında maksimum puanı hedefleyip Avrupa’da olmayı hedefleyen bordo-mavili oyuncular, hep bir ağızdan, “Trabzonsuz Avrupa olmaz...” görüşünü seslendiriyor.

Trabzonspor en iyi şekilde temsil edecektir

Sakatlığının ardından yeniden formasına kavuşan Özer Hurmacı, son dönemlerde Trabzonspor’un Türkiye’yi Avrupa’da istikrarlı bir şekilde temsil ettiğini belirtirken, “Özellikle son yıllarda katıldığımız Avrupa Ligi’nde gruplardan lider olarak çıktık. Ancak Juventus ve Napoli gibi çok güçlü rakiplere elendik. Bu yıl da yine Avrupa’ya gitme şansımız var. Önümüzdeki sezon da Türkiye’yi Avrupa’da yine Trabzonspor en iyi şekilde temsil edecektir. Biraz takım oyunu, biraz daha fazla mücadele ettiğimiz zaman biz her maçı kazanmaya yakın takımız” dedi.

"Önümüzdeki sezon Avrupa bizsiz olmayacak”

Trabzonsporsuz bir Avrupa’nın düşünülemeyeceğini söyleyen Erkan Zengin ise, “Çünkü Trabzonspor hem takım hem şehir olarak Avrupa’da olmaya alışıktır ve Avrupa’da olduğu her dönem de başarılı sonuçlar almıştır. Sivas ile başlayan çıkışımızı Antep ile devam ettirerek hem moral kazandık hem de Avrupa’ya gitme konusunda daha da motive olduk. Başakşehir maçı ile de çıkışımızı sürdürerek bu anlamda hedefe yürümek istiyoruz. Bu hafta taraftarımızın da desteği ile galibiyet serisini üçe çıkarmak istiyoruz. Önümüzdeki sezon Avrupa bizsiz olmayacak” dedi

Avrupa’ya bir adım daha yaklaşmak istiyoruz

Aytaç Kara ise Başakşehir maçını kazanmaları halinde Avrupa yolunda önlerinin açılacağını söyledi. Genç futbolcu bu sezon ligde kötü günler yaşadıklarını ancak son dönemde toparlandıklarını belirtirken, “Bize güvenenleri mahcup etmek istemiyoruz. O yüzden de bu sene Avrupa’ya gidebilmek adına bütün gücümüzle sahada savaşmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz. Son iki maçı kazanmak bize büyük moral kaynağı oldu. Pazar günü zor bir Başakşehir maçımız var. O maçı da kazanıp Avrupa’ya bir adım daha yaklaşmak istiyoruz” dedi.

günebakış

Trabzonspor Başakşehir Avrupa Kupaları
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg