Karadeniz Manşet
Karadeniz Manşet
GÜNCEL

Rize'de PKK alarmı

Twitter hesabından atılan mesaj üzerine, polis olası bir hainlik için teyakkuza geçti.

Rize'de PKK alarmı
Paylaş:

Twitter'dan atılan bir mesaj Rize’de polisi alarma geçirdi. PKK terör örgütünün yeni eylem planlarını deşifre etmeye çalışan istihbarat birimleri, ‘andokamed3’ twitter hesabından ‘TAK intikam için bir bombalı araç patlatır, Rize meydanında’ şeklinde yapılan bir paylaşım tespit etti.  Yapılan araştırma üzerine Twitter kullanıcısının PKK/KCK terör örgütü mensubu Roza kod adlı 1992 Van doğumlu Semra Timur olabileceğini belirlendi.

POLİS O TERÖRİSTİ ARIYOR

Emniyet Genel Müdürlüğü, istihbarat birimlerinden gelen bilgiyi Rize Emniyet Müdürlüğü ile paylaştı. Paylaşımı yapan örgüt üyesi tüm yurtta aranırken, Rize Emniyet Müdürlüğü ise istihbarat ve terörle mücadele şube müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra tüm birimlerle birlikte kentte olağanüstü bir çalışma başlattı. Sivil ekiplerle birlikte kentte kuş uçurmayan güvenlik güçleri, kente giriş noktalarında aramaları sıklaştırdı. 

Günebakış

Bu haber Karadeniz Manşet tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

1 değerlendirme
Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

RM

Rize milleti

05.01.2017
Aranan 3 kişiden birini rizenin iyidere ilçesinde gördük
Sıradaki Haber
Okumaya devam et Gideceklerin listesi netleşiyor

Akışın sonuna geldiniz.