Karadeniz Manşet
Karadeniz Manşet
TRABZONSPOR

Serdar Taşçı bin pişman

Devre arasında Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan ve yapılan teklifi kabul etmeyen Serdar Taşçı, daha iyi bir öneri almadığı için bordo-mavili ekibe geri döndü.

Serdar Taşçı bin pişman
Paylaş:

Spartak Moskova ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 29 yaşındaki stoper, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'ya bahsettiği tekliflerin hiçbirisini alamadı. Usta'ya, İngilizler, Almanlar ve Rusların kendisini istediğini söyleyen gurbetçi oyuncu ortada kalınca yeniden Trabzonspor'un kapısını çaldı. Serdar'ın Trabzonlu olan babası Nihat Taşçı, Başkan Usta'yı arayarak oğlunun bordo-mavili formayı giymek istediğini söyledi. Şimdi bordo-mavili yönetimin tavrı merak ediliyor.

Bu haber Karadeniz Manşet tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

TRABZONSPOR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et 3 maçlık prim sistemi geldi

Akışın sonuna geldiniz.