Karadeniz Manşet
Karadeniz Manşet
SİVİL TOPLUM

TDF Gençlik Kolları geleneği bozmadı

Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları'nın geleneksel hale getirdiği 1 Ocak Hamsi Günü büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

TDF Gençlik Kolları geleneği bozmadı
Paylaş:

Her yıl geleneksel olarak 1 Ocak'ta gerçekleştirilen Hamsi Günü etkinliği bu yıl Eyüp Feshane karşısında işletmeciliğini hemşehrimiz Hasan beyin yaptığı Osmanlı Çay Bahçesi'nde gerçekleştirildi. 1 Ocak'ın Cuma gününe denk gelmesi hasebiyle Eyüp Sultan Camii'nde Cuma namazını eda eden gençler, akabinde Osmanlı Çay Bahçesi'nde toplanarak sıcak sohbet ortamı eşliğinde bir yandan hamsilerini yediler bir yandan da yapılan çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında fikir alış verişinde bulundular.

Günün finalinde olmazsa olmazımız kemençe eşliğinde türküler söyleyip horon oynayan gençler 1 Ocak Geleneksel Hamsi Günü'nü doyasıya yaşadılar.

 

Bu haber Karadeniz Manşet tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİVİL TOPLUM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Araklı MOBESE’ye kavuştu

Akışın sonuna geldiniz.